Hozz változást!

A “HOZZ VÁLTOZÁST!” rendezvénysorozatunk ismertetése:

EGY PÁLYÁZAT:

– A Tűzvonal Alapítvány pénzdíjas pályázatot ír ki, korhatárra való tekintet nélkül, “Isten él és szeret téged” témában.

– Bármilyen technikával pályázhatsz: festék, grafit, kréta, kinyomtatott fotó stb … A lényeg, hogy alkotásod ne legyen nagyobb mint A2, és ne legyen kisebb mint A5 méret!

– Fontos, hogy pályamunkád hátulján tüntesd fel nevedet, életkorodat, címedet, és email címedet vagy telefonszámodat!

– Ez egy olyan pályázat, mely nem elsősorban a kézügyességedet, inkább a kreativitásodat díjazza, ami azt jelenti, hogy olyan pályamunkákat szeretnénk amely Isten szeretetét minél kézzelfoghatóbb, élőbb, érthetőbb módon mutatja be.

– Beküldési határidő: 2014. október 5.

– Címünk: Tűzvonal Alapítvány 5900 Orosháza Falus Elek u. 13                                     További kérdéseket a palyazat@tuzvonalalapitvany.hu email címen, vagy a +36/70-76-7768-as telefonszámon tehettek fel.

– Díjazás:
1. díj:10 000 forint
2. díj: 8000 forint
3. díj: 6000 forint
A pénz jutalmakon kívül egyéb jutalmakat is kapnak a legjobbak.

FONTOS!
Bárki, aki pályamunkát küld részünkre, azzal egyidejűleg, hogy beküldi, vagy átadja alapítványunknak, lemond magáról az alkotásról, és azt teljes mértékben a Tűzvonal Alapítvány rendelkezésére bocsájtja. Pályaműveket, alkotásokat nem adunk vissza, hiszen azokból nem csak egyszeri, hanem lehetőségeinkhez képest vándorkiállítást kívánunk szervezni.

Mindenkinek adott Isten valamihez tehetséget azzal a céllal, hogy az Ő országát építsük és, hogy az emberek általunk jobban megismerjék Őt. Te is kaptál. Akkor itt az idő, hogy használd! Kérlek tekintsd meg ezt a rövid kis bemutató filmet!

EGY KIÁLLÍTÁS:

Rendezvénysorozatunk következő állomása egy három hétig (2014. október 18-tól november 7-ig) tartó kiállítás lesz Orosháza egyik forgalmas pontján, a Petőfi Művelődési Központ előcsarnokában.

– A kiállítás címe: “Ő él és szeret téged”

– Ebben a kiállításban a legkreatívabb, azaz Isten szeretetét legélethűbben bemutató 40-50 darab alkotás fog bekerülni.

– Ide több héten keresztül fogunk hívogatni embereket evangelizációs céllal, hogy szembesüljenek Isten szeretetével, Jézus megváltó munkájának örömhírével. A cél, hogy minél több ember élete megváltozzon, a reménytelenségben élők reményt kapjanak.

Kiállítás 2
A 2012-es kiállításunk megnyitója.
Kiállítás 1
“Ő él és szeret téged” kiállítás 2012

EGY JÓTÉKONYSÁGI GOSPEL GÁLAEST

– Az “Isten él és szeret téged” című pályázatunkra érkezett alkotásokat zsűrizzük, majd a “Jótékonysági Gospel Gálaest”-en, ünnepélyes keretek között kiosztjuk a díjakat a legjobbaknak.

– Ugyanezen rendezvény keretein belül nyitjuk meg az “Ő él és szeret téged” névvel fémjelzett kiállításunkat is.

– A “Jótékonysági Gospel Gálaest” című rendezvényünk helyszíne:
Petőfi Művelődési Központ Orosháza 5900 Kossuth Lajos u. 3.
(földszinti Koncertterem)

– Időpontja: 2014.október 18. 16:00 óra

– A rendezvényre az ország különböző pontjairól és különböző egyházakból érkeznek gospel előadók.

– A belépés díjtalan. A helyszínen gyűjtést tartunk a “HOZZ VÁLTOZÁST!” rendezvénysorozat költségeire és a Tűzvonal Alapítvány további munkájának finanszírozására, az evangélium hirdetésére.

– A Gospel Gálaestre bátran hívjátok meg hozzátartozóitokat, ismerőseiteket, hogy ők is halljanak az élő Isten szeretetéről!

MINDEN TIZEDIK VENDÉGÜNK EGY GOSPEL ZENEI CD-T KAP AJÁNDÉKBA.

A “HOZZ VÁLTOZÁST!” projekt szóróanyaga, melyben minden fontos információ megtalálható. (Nagyításhoz kattints a képekre!)

2. oldal1.oldal

A projekttel kapcsolatos minden szükséges elérhetőségünket, az ELÉRHETŐSÉG menüpontban találjátok.

MINDENT BELE! HOZZ VÁLTOZÁST!!!

A “Gospel Gálaest” támogatói:

Jazmin_kicsi mmd nagy pmk Thumbnail_HelyiMediaOroshaziMediaKft-150x150