Hittel menni tovább

Ahogy kerestem Istent és készültem a következő “Gospel Est” rendezvényre, Isten azt mondta nekem, hogy Ő több embert szeretne látni ezeken a rendezvényeken. Eszembe jutott az előző két programunk, melynek kapcsán először 200 fős termet béreltem, majd a másodiknál csak 100 fő befogadására alkalmasat. Erre most Isten azt mondja, hogy több embert szeretne látni a rendezvényeken. Pedig most is 100 fős teremben gondolkodtam, de úgy tűnik változtatni kell az elképzelésemen.

Logó

A következő mondat ami szólt hozzám így hangzott: “- Mire van hited?” Egyrészt az jutott eszembe, hogy fog megtelni a 200 fős terem? Másrészt az, hogyan, miből lesz hangosításunk? Harmadrészt pedig az, hogy ha eljönnek az emberek és jól fogják érezni magukat, esetleg az est végén dicsérik, méltatják a koncertet, akkor ez így nagyon kevés lesz. Én nem azért szervezem, hogy csak jól érezzük magunkat, hanem azért, hogy változás történjen az életekben. Elengedhetetlenül fontos és az egész munkának, rendezvénynek az a középpontja, hogy Isten minél nagyobb erővel jelen legyen a helyszínen és változásokat hozzon.

Szóval ezekhez hit kell. Ezekhez mindhez hit kell. Reménykedhetek abban, hogy valaki majd felkarolja és támogatja a rendezvényt, hogy sok embert elérünk és megtelik a terem, de Isten jelenléte nélkül elpocsékolt idő, energia és ablakon kidobott pénz az egész. Hogy mire van hitem?? Igyekszem, hogy ezekre a fenti problémákra, mindre legyen, a többi pedig Isten kegyelme.

Én így várom január 24-ét. Tarts velem!!!