“Az Élő Tűz” Vélemények

Kedves Tamás ! Amikor kivettem a könyved a postaládából, már a saját kézzel írt, személyemnek szóló dedikálásod elolvasásakor betöltött a Szent Szellem….próbáltam nem hangosan sírni az utcán,mert pont a buszhoz siettem. Nagyon mély tüzű könyv, örülök, hogy megrendeltem. (V.K. Budapest)

“Kedves Tamás!
A könyvedet egész éjjel olvastam. Hajnal 4 órára végeztem vele. Csodálatosan megírtad. Isten Szent Szelleme egész idő alatt itt volt velem és bennem. A könyv is tele van Isten Szellemével. Végigjárta az egész testemet és minden sejtemet. Végig sírtam az egészet és nagyon sok helyen meg kellett állnom elmélkedni a soraidon és hálákat adni Istennek, hogy engedelmeskedtél neki és megírtad „Az Élő Tűz”-et. A könnyeimtől alig láttam, úgy olvastam. Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy ez a könyv megszületett, mert nagyon sok mindent, sőt mindent alátámasztott, ami már régóta itt volt a szívemben, csak én nem tudtam volna ilyen szépen megfogalmazni. Régóta szerettem volna átadni a családomnak mindazt, amit itt leírtál, de valahogy nem vették a lapot és nem akartak odafigyelni a szavaimra. Most azért is örül annyira a szívem, hogy ez a könyv eljutott hozzám, mert biztos vagyok benne, hogy a családom szívébe fog hatolni minden szavad és végre megértik majd, hogy mennyire fontos Isten az életünkben. Az egyik lányom akinek postáztad, azonnal elolvasta és még mielőtt elhozta volna nekem, elmondta a telefonba, hogy ő is végig sírt amíg olvasta és nagyon sokat segített neki. Azóta alig várja, hogy bemerítkezhessen, mert a könyvből mindent megértett. Hálás vagyok és tudom, hogy ez a könyv, az egész családunk segítségére lett megírva. Ma reggel már eljuttattam a másik lányomhoz, aki megígérte, hogy el fogja olvasni. Nagyon bízok benne és hiszem, hogy elhatol egészen a szíve közepéig és ő is megérti azt amit oly régóta próbálok már elmagyarázni neki. Tudom, hogy ez a könyv Istentől való és azt is, hogy még nagyon sok ismerősömhöz el fog jutni, sokaknak fog fényleni a szeme amikor olvassák és többen odafordulnak majd Istenhez. Nagyon hálás köszönetem kedves Tamás és Isten áldását kívánom az egész családodra!” (I.V.K. London)

“Tegnap a gyülekezetben az egyik testvérnő mesélte, hogy bármikor kezébe veszi és olvassa “Az Élő Tűz” c. könyvet, elkezd sírni… Hiszem, hogy ez a Szent Szellem ereje. Ezután erről beszélgettünk vele.” (S.P-né Szeged)

Egy istentisztelet előtt odahívott magához egy férfi. Elmondta, hogy olvasta az “Élő Tűz” című könyvet és hatalmas változást hozott az életében. -Azelőtt is hittem Istenben -mondta- de ez a könyv felnyitotta a szemem. Az, ahogy olyan őszintén írsz magadról, sokat segített, mert én is hasonló dolgokon mentem keresztül. -Isten könyve, Övé az érdem- szoktam ilyenkor mondani. (Urbán L. Tamás)

“Folyamatosan használom a könyvet. Szeretem olvasni. Van amit felveszek a mobilra és akkor vissza tudom hallgatni és megerősít, biztat.” (U.I. Budapest)

“Valósággal faltam a könyvet” (Kiskőrös)

“Nagyon jó könyv. Nagyon megérintett.” (Újkígyós)

“Megérint az a nagyon erős, elszánt hit, ami belőle árad” (B.Gy. Orosháza)

“Mikor olvasom a könyvet érzem hogy megnyugszom és azt is, hogy dicsérjem az Urat mert nincs nála jobb a földön !!!” (K.M. Orosháza)

” A mondanivalója tetszik, meg hogy olyan buzdító. Hatásos! Kedvem támadt többet járni templomba.”
(Á.I. Orosháza)

“A könyved fenomenàlis. Dicsőség az Úrnak érte. Ajànlom akinek csak tudom, mert ez 180 fokos fordulatot tesz a lelkek életében. Persze csak azoknak, akik engedik és vàgynak rà… Az Úr áldàsa ràd Tamàs és köszönök mindent főleg az Úrnak . Nem tudom màs milyen àtélést kapott, de én sokat kaptam.
(G.J-né Sárbogárd)
Amikor ilyen üzenetek érkeznek, azt érzem MEGÉRTE.

“Beleolvastam. Szerintem nagyon jó! A dedikálást külön köszönöm! Az ismerősöm is elkezdte olvasni, azt mondta, hogy rég olvasott ilyen letisztult, egyszerűen megfogalmazott, átütő erejű, Istentől származó könyvet. Nagyon tetszett neki!” (K.G. Pécs)

“Nekem olyan ez a könyv mint egy finom csoki. Lassan eszem, hogy tovább tudjam élvezni az ízét. Arra biztat “AZ ÉLŐ TŰZ”, hogy menjek vissza nyugodtan a kezdetekhez a csodákkal teli hithez a rácsodálkozáshoz, az örömteli ismerkedésünkhöz Istennel.” (P.G. Budapest)

“Mindenképp megérte megvennem a könyvet! Felnézek őszinte szavaidra! Tanulmányozom.” (Cs.S. Kiskőrös)

A könyv ide kattintva megrendelhető.

Várjuk a többi hozzászólást, véleményt is.