Az Élő Tűz

Címlap Bibl    Hátlap

Urbán L. Tamás: “Az Élő Tűz”

Magyarországnak Ébredésre van szüksége! Talán neked is. Magyarországnak Isten Tüzére van szüksége! Talán neked is. Magyarországnak igazi csodákra van szüksége! Talán neked is. Isten akarta, hogy elkészüljön ez a könyv azért, hogy minél többek életét megváltoztassa, minél több szívet lángra lobbantson az Ő ügyéért. Te szeretnél az ébredés harcosa lenni? Akkor neked készült. Egy egész évre szóló Biblia olvasó vezérfonallal.

Kattints ide és megtudhatod, hogyan készült “Az Élő Tűz” című könyv!

Fotógaléria a könyvről és az elkészülésről: itt.

Megrendelés: Ide kattintva

Vélemények a könyvről: itt

Így készült, ezért készült:

A könyv előszava hanganyag formájában meghallgatható:

“Azok a gondolatok és csodálatos történetek szerepelnek a könyvben, melyek régóta a szívemben égnek. Haszontalan vallásoskodásról, színlelésről és az Istennek valóban átadott életekről. Üres szívű, megfáradt keresztényekről és Isten erejével járó Isten fiakról. Erőtlen és hatalommal bíró hívőkről. Unalmas és izgalmas kereszténységről. Arról a hatalomról is írok, mely bármilyen reménytelennek látszó élethelyzetben változást tud hozni, ahogy az én életemben is tette. Megemlítem azt is, milyen csodákat tett ez az “erő” az én saját és sok más ember életében. Végül de nem utolsó sorban írok arról a csodálatos személyről, Aki mindezek mögött áll és most is itt van veled miközben-e sorokat olvasod. Itt van a Földön közöttünk és arra vár, hogy csodát tehessen az életedben.
Találkozz Vele és megváltoztatja az életed!” (Urbán L. Tamás)

Kérdéseit, észrevételeit szeretettel várjuk az alábbi email címen: azelotuz@gmail.com